1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik Parçaları Bulundu

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik Parçaları Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korhan Berzeg’in olayında yeni bir gelişme yaşandı. Tanınmış ekonomist Korhan Berzeg’in kaybolma olayı hala bir sırken, Berzeg’in evine 5 kilometre mesafede ormanlık alanda insanlara ait olduğu iddia edilen kemik parçaları ve eşyalar bulundu.

Jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine gelerek çalışmalarını tamamladı. Toplanan parçalar Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek, bu parçaların Korhan Berzeg’e mi ait olmadığı tespit edilmeye çalışılacak. Savcılık ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinden ve DNA testinden sonra olayın sırrı aydınlatılacak. İskeletin yanında elbise parçaları ve kredi kartları da bulundu.

Berzeg, köpeği Tina ile ormana yürüyüşe gitmiş ve 74 gün sonra köpeği evine dönmüş ancak kendisinden 312 gündür haber alınamıyordu.

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Balıkesir ilinin Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi’nde 17 Haziran 2023 tarihinde saat 08.30’da yazlık evinden köpeği Tina ile beraber yürüyüş yapmak için ayrılıp geri dönmeyen Korhan Berzeg’e ait banka ve kimlik kartları ile Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları ve muhtelif kemik parçaları Armutlu Mahallesi’ne yaklaşık 3 bin 500 metre mesafede arazinin engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında köylü vatandaşlar tarafından 23 Nisan 2024 tarihinde saat 13.30’da bulunmuştur. Malzeme ve kemik parçalarının bulunduğu bölge, Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Olay Yeri İnceleme timleri ve jandarma ekipleri tarafından incelenmekte ve araştırma faaliyetlerine devam edilmektedir.” açıklaması yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e Ait Kemik Parçaları Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin