1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kayseri Pınarbaşı’nda CHP Adayına Silahlı Saldırı: MHP’li Üyeden Tepki Geldi!

Kayseri Pınarbaşı’nda CHP Adayına Silahlı Saldırı: MHP’li Üyeden Tepki Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde CHP’den belediye meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, silahlı saldırıya uğradı. CHP lideri Özgür Özel, sosyal medyada yaptığı paylaşımda bu saldırıyı ilçede yenilenen 31 Mart seçimlerine bağladı ve “bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir” ifadelerini kullandı.

Saldırının, Pınarbaşı’nın eski MHP’li belediye başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yanındakiler tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.

MHP’liler de Özel’in açıklamalarına yanıt verdi. Pınarbaşı seçimlerinde adı sıkça geçen Baki Ersoy, CHP lideri Özel’i hedef aldığı bir paylaşımda bulundu. Ersoy, “ACİZLİK iftira atmaktır, en büyük ACİZLİK ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır” dedi ve Özel’i eleştirdi.

MHP’li Baki Ersoy’un seçim gecesi adliyede, polis ve jandarmanın engellemesine rağmen seçim kurulundaki hakime saldırmaya çalıştığı, hakaret ve tehdit ettiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı ve büyük tepki topladı.

CHP lideri Özel’e bir tepki de MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili İzzet Ulvi Yönter’den geldi. Yönter, MHP’li milletvekili Baki Ersoy’un tweet’ini alıntılayarak Özel’i eleştirdi ve ona karşı sert ifadeler kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayseri Pınarbaşı’nda CHP Adayına Silahlı Saldırı: MHP’li Üyeden Tepki Geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin