1. Haberler
  2. Spor
  3. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: “Fenerbahçe Maçına Galibiyet Parolasıyla Çıkacağız”

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: “Fenerbahçe Maçına Galibiyet Parolasıyla Çıkacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, takımının önümüzdeki maçlara galibiyet parolasıyla çıkacaklarını açıkladı. Ali Çamlı, Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacakları maça galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını belirtti. Takımın lig sıralamasında daha üst sıralarda olması gerektiğini vurgulayan Çamlı, bu sezonu sorunları minimize edip, gelecek yıllara daha iyi hedeflerle hazırlanma yılı olarak gördüklerini ifade etti.

Kayserispor’un ekonomik sorunlarını çözmek için Kayserili yöneticilerle bir araya geldiklerini ve bu sorunları aştıklarını dile getiren Çamlı, büyük çaba ve planlarla kulübü ileriye taşımak adına çalışmalarına başladıklarını belirtti. Çamlı, şeffaflık ilkesiyle hareket ettiklerini ve her şeyi açıkça kamuoyuyla paylaştıklarını vurguladı.

Ali Çamlı, Fenerbahçe maçının Karagümrük maçından farklı olmadığını belirterek, galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi. Süper Lig’in kalan maçlarını da kazanmak istediklerini ifade eden Çamlı, takımın bel kemiği oyuncuların sakatlıkları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını ancak bu durumun kendilerini hedeflerinden vazgeçirmeyeceğini söyledi.

Kulübün gelecek planlamalarında teknik direktör Burak Yılmaz’ın önemli bir rol oynadığını belirten Çamlı, Yılmaz’ın Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olduğunu ve gelecekte de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını dile getirdi. Transfer konusunda da tedbirli olduklarını ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle israfa kaçmayacaklarını ifade etti.

Kayserispor’un Anadolu kulübü olması nedeniyle mütevazı bütçelerle en iyi performansı göstermeyi hedeflediklerini kaydeden Çamlı, kulübün sürdürülebilir bir ekonomi politikası benimseyerek ayakta kalacağını belirtti. Ali Çamlı, takımına, teknik ekibine ve taraftarlara güveni olduğunu ve önlerindeki müsabakalara galibiyet parolasıyla çıkacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: “Fenerbahçe Maçına Galibiyet Parolasıyla Çıkacağız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin