1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kentte Korku Yaratan Katil Şengün İfadeleriyle Ortaya Çıktı

Kentte Korku Yaratan Katil Şengün İfadeleriyle Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2004 yılında cezaevine giren ve 2019 yılında denetimli serbestlik şartıyla tahliye edilen Bülent Şengün, 27 Ağustos’ta Torbalı ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda pompacıyı dövdükten sonra 10 bin TL’sini gasbedip kaçtı. 31 Ağustos’ta ise Ayrancılar Mahallesi’nde Arif Karabacak’ın kullandığı 35 AP 582 plakalı taksiye binen Şengün, Yazıbaşı Mahallesi’nde gitti. Yanında tabanca bulunan Şengün, Karabacak’ı bir tarlada ensesinden vurdu, taksiyi çalıştıramayınca araçtaki paraları da alıp, yaya olarak kaçtı.

Bülent Şengün, yola çıktıktan sonra sürücüsü belirlenemeyen 35 AP 6716 plakalı bir hafif ticari aracı gasbetti. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bir markete giren Şengün, direnen market çalışanı İlayda Algar’ı tabancayla ağır yaralayarak kaçtı. Polis ve jandarma ekipleri, olay yerine sevk edilirken Algar hastaneye kaldırıldı.

Karabağlar ilçesi Aydın Mahallesi’ne giden Bülent Şengün, bankamatikten para çektikten sonra Ali S.’yi takip edip onu tehdit etti. Ali S.’yi kentte korku yaratan bir katil olduğunu söyleyerek tabancayla tehdit eden Şengün, panikleyip kaçtı.

Bülent Şengün, Paşa Köprü Mezarlığı’nda Engin Ket’in parasını alarak öldürdü ve ardından otomobilini gasbetti. Bir alışveriş merkezinde bir vatandaşı da darbedip parasını aldı. Polis ekiplerinin takibi sonucunda Menderes ilçesi Gümüldür Mahallesi’nde yakalandı ve üzerinde uyuşturucu haplar bulundu.

Bülent Şengün’ün ifadesine göre, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve bu cinayetleri uyuşturucunun etkisiyle işlediğini söyledi. İfadelerin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir’de taksi şoförü 4 çocuk babası Arif Karabacak için cenaze namazı kılındı ve defnedildi. Karabacak’ın ailesi acılarını dile getirirken, katilin en ağır cezayı almasını istediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kentte Korku Yaratan Katil Şengün İfadeleriyle Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin