1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürkoğlu’nun Mesajıyla Duygulanan 10 Yaşındaki Rüzgar Sevim Göz Yaşlarını Tutamadı!

Kerem Aktürkoğlu’nun Mesajıyla Duygulanan 10 Yaşındaki Rüzgar Sevim Göz Yaşlarını Tutamadı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kerem Aktürkoğlu’nun Galatasaray’dan ayrılmasının ardından göz yaşlarına boğulan 10 yaşındaki Rüzgar Sevim, milli futbolcunun kendisine sosyal medyadan gönderdiği mesajla mutluluğunu paylaştı. Rüzgar, Demirören Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamada, arkadaşları ve sokakta gördüğü insanların ilgisinden ve şefkatinden bahsederek bu durumun kendisini ne kadar mutlu ettiğini vurguladı. Özellikle insanların Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığına verdiği tepkiler karşısında duyduğu sevinci dile getiren Rüzgar, minik taraftarın Kerem Aktürkoğlu’na olan sevgisini ve desteklerini de yineledi.

Rüzgar, Kerem Aktürkoğlu’na hiç küsmediğini ve her zaman destek olmaya devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, Kerem Aktürkoğlu’nun Avrupa’ya gidişi ve kendisine vereceği ilk forması hakkındaki sevincini de dile getirdi. Küçük taraftar, Benfica Kulübü ve taraftarlarına da Kerem Aktürkoğlu’na iyi bakmaları yönünde çağrıda bulundu. Ayrıca, Portekiz ekibi Benfica taraftarlarının annesine ulaşarak Kerem Aktürkoğlu forması gönderme sözü vermesi üzerine sevincini ifade etti ve teşekkürlerini iletti.

Mahalledeki Beşiktaşlı arkadaşlarının da Rüzgar’ın duygularını anlayarak Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi futbolcuların takımlardan ayrıldığı zaman nasıl hissedeceklerini paylaşması üzerine Rüzgar, gülümseten anılarını aktardı. Ayrıca, Rüzgar’ın arkadaşları ve kulüp hocasının ona “Harry Potter” diye hitap etmesi, onun futbola olan tutkusunu ve sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Taraftarı olduğu Galatasaray ile yaşadığı başarıların gururunu taşıyan Rüzgar, 5 kez şampiyonluk sevinci yaşamış olmanın mutluluğunu yaşadı. Gelecek için de 25. şampiyonluğu ve 5. yıldızı takmayı umut ettiğini belirtti. Ayrıca, Rüzgar’ın ağladığı anı kayda alan Mustafa Gökdemir, yaşanan duygusal anın ardından Kerem Aktürkoğlu’nun uzun bir mesaj yazarak Rüzgar’ı teselli etmesinin mutluluğunu paylaştı. Video, beklenmedik şekilde büyük bir popülerlik kazanmıştı ve Gökdemir, bu durum karşısında şaşkınlığını dile getirdi. Mustafa Gökdemir’in de belirttiği gibi, Kerem Aktürkoğlu’nun incelikli davranışı, küçük taraftarın yüzünde tekrar gülümsemeye sebep olmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kerem Aktürkoğlu’nun Mesajıyla Duygulanan 10 Yaşındaki Rüzgar Sevim Göz Yaşlarını Tutamadı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin