1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kılıçdaroğlu: ”Dünyanın en zengin kimliğine sahiptik”

Kılıçdaroğlu: ”Dünyanın en zengin kimliğine sahiptik”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı toplantıya katıldı. Toplantıda eski Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, eski Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar ve eski İstanbul Milletvekili Metin Işık gibi isimler de yer aldı. Toplantıya Üsküdar’da bulunan bir otelde gerçekleştirildi ve dernek üyelerinin konuşmalarının ardından Kılıçdaroğlu kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. Toplantı sonrasında basına kapalı devam etti ve Kılıçdaroğlu soruları yanıtsız bırakarak otelden ayrıldı.

Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin hızlı gelişmesi ve büyümesine karşın bölgede yıldızlaşmasını istemeyen güçlerin enerjimizi başka alanlara harcamamızı sağladığını belirtti. Kimlik üzerinden siyaset yürütmenin ülkeyi böldüğünü ve birlikte yaşama kültürünü zayıflattığını vurguladı. Türkiye’nin inançlar üzerinden siyaset yapmasının asıl hedeflerini gerçekleştirmesini engellediğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin göçmen ve insan deposu haline gelmesinin nedenlerini ve ülkenin Suriye ile ilişkilerini eleştirdi. Parlamentonun yolsuzluk konusunda yeterince duyarlı olmadığını ve vergi ödemenin hesabını sormayan bir halkın egemen güçlerin elinde kalacağını dile getirdi. Türkiye’de planlamanın önemine vurgu yaparak vergilerin iyi kullanılması ve halkın verginin hesabını sorması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu: ”Dünyanın en zengin kimliğine sahiptik”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin