1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kılıçdaroğlu: “Toplumun Değerleri İle Dalga Geçmek!”

Kılıçdaroğlu: “Toplumun Değerleri İle Dalga Geçmek!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li vekillerin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Meclis açılışında ayakta karşılamasına ilişkin görüşlerini paylaştı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, devletin tehlikede olduğunda onu kurtarmanın en başta CHP’nin görevi olduğunu belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanının tarafsız olması gerektiğini ve yeminine sadık kalmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın toplumun kutsal değerleriyle alay ettiğini ve hukuksuzluk yaptığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, CHP’lilerin sadece halk için ayağa kalktıklarını vurgulayarak, emeklilerin, aç yatan çocukların, KHK’lıların, Hatay halkının haklarını savunduklarını belirtti. Ayrıca, milletten çalınan 128 milyar doların hesabının sorulması ve 5’li çeteye dur denilmesi gerektiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, Partisini gururlandıran milletvekillerini selamlarken, hiçbir yurttaşın Erdoğan ve Saray rejimini meşrulaştırma hakkının olmadığını, ancak mücadele etme sorumluluğunun olduğunu vurguladı.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı, CHP’nin devletin temel değerlerine sahip çıkma ve halkın haklarını savunma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarafsızlıktan uzak olduğu ve hukuksuzluk yaptığı eleştirilerine de yer veriyor. Kılıçdaroğlu, CHP’nin sadece halkın yanında olduğunu ve onların haklarını savunmak için aktif bir şekilde mücadele ettiğini vurguluyor.

Sonuç olarak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları, CHP’nin demokratik değerleri koruma ve halkın haklarını savunma konusundaki kararlılığını yansıtıyor. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirerek, tarafsızlıktan uzak olduğunu ve hukuksuzluk yaptığını dile getiriyor. Kılıçdaroğlu, Partisini gururlandıran milletvekillerini selamlarken, halkın hakları ve demokratik değerler için mücadele etme sorumluluğunu hatırlatıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu: “Toplumun Değerleri İle Dalga Geçmek!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin