1. Haberler
  2. Ankara
  3. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu: “Geçmişi Bırakıp Erdoğan’la Mücadeleye Odaklanmalıyız”

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu: “Geçmişi Bırakıp Erdoğan’la Mücadeleye Odaklanmalıyız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

**Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu: “Geçmişi Bırakıp Erdoğan’la Mücadeleye Odaklanmalıyız”**

CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun bir aradan sonra ilk kez bir araya geldi. 20 Ağustos akşamı Ankara’da gerçekleşen görüşmede, iki siyasetçi arasındaki ana gündem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile mücadele oldu.

Kılıçdaroğlu’nun Çukurambar’daki evinde gerçekleşen toplantıda, ekonomik krizden CHP Tüzük Kurultayı’na kadar çeşitli konular ele alındı. Kılıçdaroğlu’na yakın kaynaklar, görüşmenin parti içi meselelerden çok ülke meselelerine odaklandığını belirtti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun, geçmişteki anlaşmazlıkları geride bırakma ve Erdoğan’a karşı daha aktif bir mücadeleye yoğunlaşma konusunda mutabık kaldıkları öğrenildi.

**Geleceğe Odaklanma Kararı**

Görüşmede, Kılıçdaroğlu’nun parti yönetimine dair konuları İmamoğlu ile konuşmadığı, İmamoğlu’nun da bu konuyu gündeme getirmediği belirtildi. Her iki liderin de geçmişteki eleştirileri ve anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak, geleceğe odaklanma kararı aldığı ifade edildi.

Bu buluşma, Kılıçdaroğlu’nun Özgür Özel’e karşı kaybettiği CHP Kurultayı sonrası gerçekleşen ilk önemli temas olarak dikkat çekiyor. Görüşmenin, CHP içindeki dinamiklerin ve partinin gelecekteki stratejilerinin şekillenmesinde önemli bir rol oynayabileceği değerlendiriliyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu: “Geçmişi Bırakıp Erdoğan’la Mücadeleye Odaklanmalıyız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin