1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kılıçdaroğlu ve Yavaş Buluşması: İşte Detaylar!

Kılıçdaroğlu ve Yavaş Buluşması: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, CHP’nin 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ABB’nin Sıhhıye’deki tesisinde bir araya geldi. Yavaş, Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı ve birlikte içeri girdiler. Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına bir açıklama yaparak, Yavaş’ın kendisine yemek teklif ettiğini ve uzun yıllardır tanışık olduklarını belirtti. Türkiye’nin ve bölgenin sorunları hakkında konuşacaklarını ifade etti.

Basın mensuplarından gelen “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek misiniz?” sorusuna Kılıçdaroğlu, böyle bir talep gelirse görüşmeye açık olduklarını söyledi. Ancak, henüz böyle bir talebin olmadığını belirtti. Ayrıca, İmamoğlu’nun kendisiyle görüşmek istediği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, “İmamoğlu randevu aldığını söyledi, yarın görüşmeniz bekleniyor” şeklindeki bir soruya ise bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, planların önceden belirleneceğini ve uygun bir zamanda oturup konuşacaklarını belirtti. Ayrıca, böyle özel bir gündemlerinin olmadığını da ekledi.

Yavaş ise uzun zamandır Kılıçdaroğlu ile görüşmediklerini belirterek, bu buluşmanın özel bir gündemleri olmadığını sadece eski bir arkadaşlarını ziyaret ettiklerini söyledi. Bir süredir görüşemediklerini belirten Yavaş, bayramda Kılıçdaroğlu’nu aradığını, ancak karşılaşamadıklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu ve Yavaş, bir süredir görüşmediği için buluşarak bayramlaştılar. Kılıçdaroğlu, basında çıkan İmamoğlu ile görüşme iddialarını yalanlayarak, böyle bir talebin olmadığını belirtti. Görüşmenin detayları hakkında herhangi bir bilgi verilmedi ancak Kılıçdaroğlu, Türkiye ve bölgenin sorunları konusunda birlikte konuşacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu ve Yavaş Buluşması: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin