1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kılıçdaroğlu’dan İddialara Sert Yanıt: “Bu İftirayı Atanlar Yargıda Hesap Verecek!”

Kılıçdaroğlu’dan İddialara Sert Yanıt: “Bu İftirayı Atanlar Yargıda Hesap Verecek!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, CHP lideri Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkındaki iddialara yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “İddialar sizin ofisinizden mi çıktı?” sorusuna “Bir arkadaşımız RT yapmış. Çıkma diye bir şey yok. Böyle bir iftirayı atan kişi olsa zaten mümkün değil bir arada olma şansı” cevabını verdi.

Özgür Özel’den Gülşah Durbay’a sert bir açıklama geldi: “Alnınızı kara karışlamasam namerdim, cürmünüz kadar yer yakarsınız!”

Kılıçdaroğlu, Sözcü TV’de İpek Özbey’e özel açıklamalarda bulundu. Özbey’in “Ofisinizden mi çıktı?” sorusuna cevap veren Kılıçdaroğlu, “Hayır, hayır. Bu dedikodu ve magazinin siyasette kullanılması kadar yanlış bir şey yok. Ben hayatım boyunca iktidar kanadı da dahil bu tür olayların hiçbirine itibar etmedim ve asla dillendirmedim. Bu konuda çok duyarlıyım. Bu tür olaylar söylendiği anda derhal dava açılması lazım” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Özgür Özel ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanladı ve “Kanser tedavisi görüyorum, iftiracılarla mahkemede hesaplaşacağız” dedi.

Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ilişkileri olduğunu iddia eden CHP’li üye için kesin ihraç talebi gündeme geldi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle: “Soylu gibi bir adam bunu dillendiriyorsa, ‘Bildiklerini açıklamıyorsan sen şeref yoksunusun’ demek lazım.” Kılıçdaroğlu, “Bir arkadaşımız RT yapmış. Başından kesmek lazım. Belediye başkanı benim evladım, CHP Gençlik Kolları’ndan gelme. Bu tür iftiralar doğru değil. Zamanında müdahale edilseydi ve dava açılsaydı bunlar olmazdı. İftira kadar kötü bir şey yoktur.”

Özel ve Durbay hakkındaki iddiaların Kılıçdaroğlu’nun ofisinden çıktığı yönündeki iddiaları hatırlatan Özbey, Kılıçdaroğlu’na “Onlarla konuştunuz mu?” diye sordu. Kılıçdaroğlu, “Onlara da baktım. Bir arkadaşımız RT yapmış. Çıkma diye bir şey yok. Böyle bir iftirayı atan kişi olsa zaten mümkün değil bir arada olma şansı” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Durbay’ı aradınız mı?” sorusuna ise “Ben tweet attım, evladımız olduğunu söyledim, Acısını paylaştığımızı ifade ettim” cevabını verdi.

Özbey’in “Özel’e yapılan her hamlede neden adınız öne çıkıyor? Aranızda bir şey mi var?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Sosyal medya çok kirli bir yer. Bir sürü yalan, yanlış haberler… Bu yeni de değil. Eskiden beri bu tür şeyler oluyor. Bereket versin ben o tarihte Almanya’da gazinoya gitmişim, çıktıktan sonra bizim polis yakalamış, terör örgütü mensuplarıyla bir şey olmuş… Bunu da ciddi ciddi iktidar medyası söylüyor. Bereket versin ben o tarihte Ankara’dan İstanbul’a uçakla gidiyorum. Biletimiz olmasa belki ispat da edemeyeceğiz. Sonunda dava açıp kazandık. Bu iftirayı atanların yargıda hesap vermesi lazım” şeklinde cevap verdi.

Normalleşme tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, “Normalleşme, neyin normalleşmesi? Normalleşmenin karşılığı anormalleşmedir. Anormal olan birisiyle normalleşmem lazım değil mi? Her türlü hakareti ediyor, ne yapacaksınız? Bunlar partiye zarar verir. Biz CHP’yiz, devleti kuran partiyiz. Eğer biz mücadele ettiğimiz içindir ki seçimlerde birinci parti olduk. Biz bu mücadeleyi vermek zorundayız. Milletin anası ağlıyor, siz neyin normalleşmesini yapacaksınız?” şeklinde konuştu.

“Özel’le normalleşmeyi konu açılmadığı için konuşmadık” diyen Kılıçdaroğlu, “Pek şey konuştuk ama konu açılmadığı için konuşmadık. Zorunlu olmadıkça kamuoyuna bir açıklama yapmıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu’dan İddialara Sert Yanıt: “Bu İftirayı Atanlar Yargıda Hesap Verecek!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin