1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kilyos’ta Halk Plajı Tercih Edildi!

Kilyos’ta Halk Plajı Tercih Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilyos’ta özel plajlarda boş şezlonglar bulunurken, halk plajı kalabalık bir şekilde dikkat çekti. Kilyos’taki özel plajlara giriş ücretlerinin ortalama 500 lira olduğu bir dönemde, aileler halk plajlarını tercih etti. Birçok aile, kendi masalarını ve sandalyelerini plaja getirerek denizin tadını çıkardı. Plaja gelen insanlar, evlerinden getirdikleri havluları kumların üzerine sererek güneşlendiler.

Halk plajında denize giren ziyaretçiler, kumsalın bakımsız ve kirli olmasından şikayet ettiler. Çöplerin ve pet şişelerin bazı noktalarda yığıldığını belirten insanlar, yetkililerden durumun acilen düzeltilmesini ve plajların temizlenmesini istediler.

Özel plajlardaki yüksek fiyatlarla ilgili konuşan Abdullah Özyurt, “Bugün hava çok güzel, kumlar sıcak, bayram boyunca buradaydık. Genelde Kilyos’a denize girmeye geliriz. Genellikle halk plajına tercih ediyoruz, daha iyi, geniş bir alan var. Özel plajların fiyatları 400 liradan 600 liraya kadar çıkabiliyor. Bir araba en az 4 kişi oluyor, bu ücretler vatandaşlara ağır geliyor. Özel plajlara ödenecek bu parayla yiyecek alıp halk plajına gelmek daha cazip geliyor” dedi.

Hatice Özyurt da, “Bugün biraz dalgalı, geçen geldiğimizde de dalgalıydı. Bayramda çok kalabalıktı. İki, üç günde bir buraya geliyoruz. Yemeklerimizi evden getiriyoruz. Kahvaltımızı da burada yapıyoruz. Bir gün burada konaklamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

İslam Duran ise sahildeki çöplerden şikayet ederek, “Arkadaşlarımızla gezinti yapmaya geldik. Gayet güzel ama çevre kirliliği çok fazla. Halka açık bir plaj olmasına rağmen herkes çöp bırakıyor. Balıkesir’den geldim, orası daha ucuzdu ama Çeşme’ye gittik, bir lahmacun 400 liraydı, sonra buraya geldik” dedi.

Sıcaktan bunalan inekler ise sahilde serinlemek için denize indi. İnekler, vatandaşlar arasında dolaşarak suyla temas etti. Sahilde bulunan inekler, ıslak kumların üzerinde serinlerken, insanlarla birlikte ilginç görüntüler oluşturdular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kilyos’ta Halk Plajı Tercih Edildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin