1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kıraathanede Gerçekleşen Silahlı Saldırı Kameralara Yansıdı

Kıraathanede Gerçekleşen Silahlı Saldırı Kameralara Yansıdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Menderes Caddesi’nde gerçekleşti. Bir kadın ve bir erkek şüpheli, 16 AVH 320 plakalı hafif ticari araçla sokak üzerinde bulunan kıraathaneye pompalı tüfekle ateş etti. Ardından hızla olay yerinden kaçtılar.

Kıraathanenin üstünde bulunan bir evin balkonunda oyun oynayan 14 aylık Yusuf S., saçmaların hedefi oldu ve bacağından yaralandı. Yusuf bebek ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Şüpheliler, kaçışlarının ardından Millet Mahallesi Yakın Çevre Yolu’nda kırmızı ışıkta bekleyen Yasin T.’a ait 16 BCS 128 plakalı otomobili silah zoruyla gasp etti. İlk olayda kullandıkları araç yolun ortasında kaldı. Polis, Yasin T.’nin ihbarı üzerine soruşturmayı derinleştirerek benzer olayların devam edebileceğini belirledi. İlk olayda kullanılan araçta yapılan incelemede pompalı tüfek ve tabanca bulundu.

Şüphelilerin aracı gasp ettikleri anlar ve kıraathaneye yönelik saldırılar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis, olayın ‘kız’ meselesinden kaynaklandığını ve taraflar arasında çıkan husumetten olduğunu belirledi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kıraathanede Gerçekleşen Silahlı Saldırı Kameralara Yansıdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin