1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. KİRACILARIN VANDALİZMİ: 100 BİN LİRA ZARAR

KİRACILARIN VANDALİZMİ: 100 BİN LİRA ZARAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Almanya’da yaşayan ve zaman zaman Türkiye’ye gelen Hayrettin Şen’in boş dairesi, kendisinden habersiz olarak bir emlakçı tarafından kiraya verildi. Şen, Türkiye’ye geldiğinde aynı apartmanda kalan aileden pandemi döneminde kira almadı ancak zaman zaman aksama yaşandı. Şen, 4 yıllık kiracıları ile sorun yaşayınca çıkarmak istedi ancak olumsuz yanıt aldı.

Tartışma sırasında ev sahibi, kiracı ve oğlu tarafından darp edilerek hastanelik oldu. Kiracılar evi boşaltırken 100 bin liralık zarara sebep oldular. Ev sahibi Şen, boşaltılan dairenin içinde araba tamponu bile çıkarırken, duvardaki küfür içerikli yazıları görünce şaşkına döndü. Eski kiracıları hakkında tekrar suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Kiracılar, taşınma sırasında ev sahibine karşı duvarlara küfürler yazıp oda dolusu çöp bıraktılar. Görüntülerde kiracıların evdeki eşyalara zarar verdiği ve küfür içeren yazılar yazdığı görülüyor.

Şen, yurt dışında yaşadığını ve her 6 ayda bir Türkiye’ye tatile geldiğini belirtirken, kiracılarına iyilik yaptığını ancak son zamanlarda evi, apartmanı ve mahalleyi canından bezdirdiklerini söyledi. Şen, kiracıların kendisine saldırdığını, evi berbat ettiklerini ve duvarlara küfürler yazdıklarını belirtti. Yarın savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KİRACILARIN VANDALİZMİ: 100 BİN LİRA ZARAR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin