1. Haberler
  2. Ankara
  3. Kırıkkale’de Bayram Trafiği Yoğunluğu: İşte Jandarma’nın Denetimleri!

Kırıkkale’de Bayram Trafiği Yoğunluğu: İşte Jandarma’nın Denetimleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale’de Kilit Kavşak olarak adlandırılan bölgede bayram trafiği yoğunluğu başladı. Ulaşımda 43 ilin kara yolunun bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale’de, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafiğin aksamaması için denetimlerini arttırdı. Kırıkkale-Ankara kara yolu üzerinde bulunan hızlı tren köprüsü altında gerçekleştirilen denetimlerde durdurulan araç sürücüleri ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu ile rutin trafik kontrolleri yapılmaktadır.

Trafiğin yoğunluğunun akşam saatlerinde ve yarın da artarak devam etmesi beklenmektedir. Bu nedenle güvenliğin sağlanması ve trafik akışının düzenli bir şekilde devam etmesi için ekiplerin sürekli olarak denetimlerini arttırması planlanmaktadır.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan haberlerin herhangi bir editoryal müdahaleye tabi tutulmadığı belirtilmektedir. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Kırıkkale Haberleri, otomatik olarak servis edilerek bu sayfada yer almaktadır. Bu kapsamda, Kırıkkale Haberleri bölümünde yer alan tüm haberlerin hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslar olarak belirlenmiştir.

Kırıkkale’de yaşanan bayram trafiği yoğunluğuna karşı alınan önlemler kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yoğun bir şekilde denetimlerini sürdürmektedir. Özellikle Kırıkkale-Ankara kara yolu üzerinde bulunan Kilit Kavşak bölgesinde yapılan kontrollerde araç sürücüleri ve yolcuların GBT sorgusu ile rutin trafik kontrolleri gerçekleştirilmektedir.

Trafikteki yoğunluğun akşam saatlerinde ve önümüzdeki günlerde de devam etmesi beklenmektedir. Bu nedenle sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem arz etmektedir. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ise trafiğin aksamaması ve güvenliğin sağlanması için titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırıkkale’de Bayram Trafiği Yoğunluğu: İşte Jandarma’nın Denetimleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin