1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kırklareli’de Çökertilen Suç Örgütleri! İşte Detaylar

Kırklareli’de Çökertilen Suç Örgütleri! İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, Kırklareli merkezli İstanbul, Tekirdağ ve Diyarbakır’da faaliyet gösteren “kasten adam öldürmeye teşebbüs, yağma, mala zarar verme, tefecilik, fuhuş ve insan kaçakçılığı” suçlarını işleyen 2 ayrı organize suç örgütüne operasyon düzenledi. Bu operasyonda liderliklerini Nizamettin Gündüz ve Ercan Kartay’ın yaptığı suç örgütlerine yönelik yapılan operasyonda 30 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sırasında 8 ruhsatsız tabanca ile 2 ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon sonucunda sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak suç örgütlerine yönelik kararlılık vurgusu yaptı. Kibirlenen, halkın huzurunu kaçıran ve organize suç örgütleri ile çetelerin kazdıkları kuyuya düşeceklerine inandığını dile getiren Bakan Yerlikaya, operasyonlarda emeği geçen polisleri tebrik etti.

Kırklareli’de 2 ayrı suç örgütünün çökertildiği operasyonlarda ortaya çıkan bilgilere göre, suç örgütlerinin birbirleriyle husumetli oldukları belirlendi. Liderliklerini Nizamettin Gündüz ve Ercan Kartay’ın yaptığı örgütler arasındaki rekabet ve çatışmaların, Kırklareli başta olmak üzere İstanbul, Tekirdağ ve Diyarbakır’da suç faaliyetlerinin artmasına neden olduğu tespit edildi.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonlar neticesinde yakalanan 30 şüphelinin suç örgütlerindeki rolleri ve suç faaliyetleri üzerine detaylı soruşturmalar devam ediyor. Suç örgütlerine finansal destek sağlayanların da tespiti için geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı, organize suç örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam ederken, halkın güvenliğini sağlamak ve suç örgütlerini çökertmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Suç örgütlerinin faaliyetlerini engellemek ve suç işlemelerini önlemek adına yapılan operasyonlar, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırklareli’de Çökertilen Suç Örgütleri! İşte Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin