1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kırşehir’de İranlı M.A’nın Cesedi Bulundu

Kırşehir’de İranlı M.A’nın Cesedi Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler Mahallesi’nde dere kenarına atılan bir cesedin bulunmasının ardından yapılan incelemede, İran uyruklu M.A.’ya ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili Afganistan uyruklu G.M., F.N., S.Z.Z. ve M.N. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltına alınan dört şüpheli, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi. S.Z.Z., suçunu kabul ederek M.A.’nın midesindeki uyuşturucuyu çıkarmak için ilaçlı su içirdiklerini ve panikle M.A.’nın üzerini soyarak çevre temizliği yaptıklarını ifade etti.

Şüphelilerden S.Z.Z., adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cesedin bulunmasının ardından şüphelilere ulaşmak için 200 saatlik kamera kaydını inceledi. M.A.’nın içirilen sıvı nedeniyle hayatını kaybettiği evde kaldığı belirlendi.

Olaydan sonra şüphelilerin ticari bir araçla cesedi taşıdığı ve kıyafetlerini çöp konteynerlerine attıkları görüldü. Kırşehir polisi, cinayeti çözerek şüphelileri yakaladı. Cesedin battaniyeye sarılıp saklandığı, bazının hurdacılık yapan bir kişiye taşıtıldığı belirlendi.

M.A.’nın cesedinde yapılan incelemede 50 kapsül içerisinde ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1 kilo uyuşturucu madde bulundu. Ceset adli tıp kurumuna gönderilerek incelenmek üzere teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırşehir’de İranlı M.A’nın Cesedi Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin