1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kıskançlık krizi: Kardeşini korumak için eniştesini vurdu

Kıskançlık krizi: Kardeşini korumak için eniştesini vurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 Temmuz günü saat 16.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Doğankent-Pekmezli Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, T.S. adlı kadın, eşi olan Faruk Soyyiğit’ten psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü için ailesinin yanına dönmüştü. Tatil için Adana’ya gelen kardeşi Mehmet Kuş, durumu konuşmak üzere eniştesi Soyyiğit’i bulmak istedi. Boş bir arazide buluştuklarında aralarında tartışma çıktı ve kısa sürede kavgaya dönüştü. Mehmet Kuş, belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla Faruk Soyyiğit’i karnından vurarak olay yerinden kaçtı.

Çevredeki insanların silah seslerini duyarak ihbar etmeleri üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Faruk Soyyiğit, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İncelenen dokümanlarda Soyyiğit’in daha önce ‘cinsel istismar’, ‘hırsızlık’ ve ‘kasten yaralama’ gibi suçlardan 20 kaydının olduğu ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Mehmet Kuş’u Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi’nde sokakta yürürken yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyette alınan ifadesinde, Mehmet Kuş “Ablama kötü davranıyordu. Konuşmak için çağırdım ancak ters tepki verince tartışma çıktı. Pişmanım” dedi. Hakkında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Kuş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kıskançlık krizi: Kardeşini korumak için eniştesini vurdu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin