1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. KIZ ARKADAŞI İÇİN CİNAYET İŞLEDİLER!

KIZ ARKADAŞI İÇİN CİNAYET İŞLEDİLER!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20 Ağustos 2023 tarihinde, Denizli’nin Kayhan Mahallesi’nde yaşanan olayda, Yusuf Söylemez’in kız arkadaşı Buse Simay Karakaya ile aralarında husumet bulunduğu iddia edilen amcasının oğlu Hasan Söylemez ile parkta buluştuğu biliniyor. Yusuf Söylemez, buluşma noktasına Emircan Uyar, Muhammet Söylemez, Furkan Aygün, İsmail Bağlan, Tolga Gök ve kız arkadaşı Buse Simay Karakaya ile birlikte gitmişti. Kuzenler arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşerek kanlı bir olaya dönüştü. Hasan Söylemez, yanında taşıdığı bıçakla Yusuf Söylemez’i elinden yaralayarak kaçtı ve parkın karşısındaki bir markete sığındı.

Yusuf Söylemez ise elindeki pompalı tüfekle Hasan Söylemez’in peşinden giderek markete girdi ve önce kasiyer olarak çalışan Merve Acar’a ardından Hasan Söylemez’e doğru ateş etti. Kısa süre sonra Yusuf Söylemez ve beraberindeki 6 kişi olay yerinden kaçtı. Merve Acar ve Hasan Söylemez ise ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, Merve Acar doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrasında, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Yusuf Söylemez, Emircan Uyar, Muhammet Söylemez, Furkan Aygün, İsmail Bağlan, Tolga Gök ve Buse Simay Karakaya tutuklandı. Bu kişiler hakkında yargılama süreci devam ediyor.

Markette yaşanan silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntülerindeki detaylar da olayın vahametini gözler önüne serdi. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, cinayet zanlılarına ağır cezalar istenmektedir. Duruşmalar devam etmekte ve adalet süreci işlemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KIZ ARKADAŞI İÇİN CİNAYET İŞLEDİLER!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin