1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kocaeli Gebze’de Milyonlarca Lira ve Kilo Altın Takılan Düğün!

Kocaeli Gebze’de Milyonlarca Lira ve Kilo Altın Takılan Düğün!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze ilçesinde Celali Aşireti’ne bağlı Kars’taki Özbağ ailesinden Tunay ve Zafer Özbağ çiftinin oğlu Serhat ile Ayşe ve Erdal Bitirgiç’in kızları Şevval’ın düğünü yapıldı. Düğün, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir sosyal tesisin açık alanında gerçekleştirildi.
Davetliler arasında aşiret reisleri, kanaat önderleri, iş insanları ve STK başkanları gibi birçok önemli kişi bulunuyordu. Gelin Şevval Özbağ’a toplam 3 kilo altın takıldı. Damat Serhat Özbağ’a ise 4 milyon 50 bin TL para hediye edildi.
Düğünde yer alan ‘toy babaları’ adı verilen 8 kişilik aile büyüklerine verilen paralar, bir valize sığmadı. Bunun üzerine başka bir çanta getirildi. Düğün gece boyunca süren eğlenceli halaylar ve oyunlarla devam etti.
Gelin ve damadın mutluluğunu paylaşmak için binlerce kişi düğüne katıldı. Geleneksel aşiret düğününde takı merasimi büyük ilgi gördü. Gelin ve damadın mutluluğuna tanıklık eden davetliler, onlara bol bol altın ve para takarak mutluluklarını paylaştılar.
Düğün, gece ilerledikçe daha da coşkuyla devam etti. Halaylar çekilip oyunlar oynandı. Davetliler arasında sevinç ve neşe dolu anlar yaşandı. Düğün, sabahın erken saatlerine kadar süren eğlencelerle son buldu. Katılımcılar, genç çiftin mutluluğuna ortak olmanın mutluluğuyla düğünden ayrıldılar.
Hem gelinin hem de damadın takı merasiminde büyük bir cömertlik sergilendi. Gelin Şevval’e 3 kilo altın takılması, damadın da 4 milyon 50 bin TL para alması gösterişli bir görüntü oluşturdu. Törenin sonunda herkes gönüllerince eğlenip, aileye yeni katılan çifti kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kocaeli Gebze’de Milyonlarca Lira ve Kilo Altın Takılan Düğün!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin