1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kocaeli Üniversitesi Personelinin Ulaşım İsyanı: “45 Dakika Boyunca Evlerine Gitmek İçin Bekliyorlar”

Kocaeli Üniversitesi Personelinin Ulaşım İsyanı: “45 Dakika Boyunca Evlerine Gitmek İçin Bekliyorlar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in tasarruf tedbirleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi ve KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde servislerin kaldırılması ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko, Umuttepe Yerleşkesi’ne giden personelin ulaşım sorunlarına dikkat çekiyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğü’nün üniversiteye gönderdiği yazıda, tasarruf tedbirleri kapsamında personel servislerinin sonlandırılmasının planlandığı belirtiliyor. Bu durumun, personelin ulaşım sorunlarını artırdığı görüşü dile getiriliyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, Umuttepe’deki ulaşım sorununu yerinde inceleyerek, servislerin kaldırılmasının yol açtığı mağduriyetleri vurguluyor. Kanko, “Umuttepe’deki durum gerçekten vahim. Araçlarla dolu olan yollar ve otopark sorunu, personelin ve vatandaşların yaşadığı mağduriyeti artırıyor” diyor.

Personellerin evlerine gitmek için duraklarda uzun süre beklemek zorunda kaldığını belirten Kanko, bu durumun acil çözüm gerektiren bir mesele olduğunu söylüyor. Ulaşım sorununun giderek büyüdüğüne dikkat çeken Kanko, yetkilileri bu konuda göreve çağırarak, mağduriyetin bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kocaeli Üniversitesi Personelinin Ulaşım İsyanı: “45 Dakika Boyunca Evlerine Gitmek İçin Bekliyorlar”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin