1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kocaeli’de vahşi cinayet: Halı fabrikası sahibi vahşice öldürüldü

Kocaeli’de vahşi cinayet: Halı fabrikası sahibi vahşice öldürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kartepe ilçesinde yaşayan halı fabrikası sahibi Nurhan Ör (56), 7 Kasım 2023 tarihinden itibaren haber alınamayınca, yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Nurhan Ör’ün otomobili Gebze’de terk edilmiş halde bulundu. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve bin saatlik kamera kaydı incelenerek olay aydınlatıldı.

İstanbul Sultanbeyli’de bulunan oto galeriye getirilen Nurhan Ör, darp edilerek bayıltıldı ve halıya sarılarak otomobilinin bagajına konularak Kartepe ilçesindeki çiftliğe götürüldü. Ör’ün vücudu parçalara ayrılarak asitle eritildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Işık E. (56), Ahmet T. (57), Bahadır T. (30), Ceyhun A. (57), Emrah D. (34), Ferdi G. (37) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gerçekleşen cinayette zanlılardan Işık E., Ahmet T. ve Ceyhun A’nın lise yıllarından beri Nurhan Ör ile arkadaş oldukları ortaya çıktı.

Nurhan Ör’ün cep telefonunun bulunmasının ardından yapılan soruşturmada, cep telefonunun şüpheliler tarafından Gebze Güzeller Mahallesi’nde atıldığı ve bir kamyonetin kasasına düştüğü belirlendi. Cep telefonunun saat 22.00 sularında çalmasının ardından Nurhan Ör’ün eşi ile görüştüğü ortaya çıktı.

Olayın planlayıcısı olarak tanımlanan Işık E’nin, Nurhan’ın ölümü için bir plan yaptığı ve cinayetin gerçekleştirilmesi için diğer zanlıları teşvik ettiği iddia edildi. Zanlılar arasında yapılan ifadelerde, olayın ayrıntıları adım adım anlatıldı ve katılımcıların caydırıcı açıklamaları ve pişmanlıkları net bir şekilde belirtildi.

Cinayet öncesinde malzeme hazırlıklarının yapıldığı ve suçun detaylarının önceden planlandığı iddianamede yer aldı. Zanlıların beyanları ve detayları üzerinden cinayetin ayrıntıları adli makamlara sunuldu ve soruşturma devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kocaeli’de vahşi cinayet: Halı fabrikası sahibi vahşice öldürüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin