1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kocanın İşkence İddiasıyla Ölen Kadın: Cinayetin Şüphelisi Kim?

Kocanın İşkence İddiasıyla Ölen Kadın: Cinayetin Şüphelisi Kim?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 112 Acil Çağrı Merkezini arayan Mehmet Ali Elbeli’nin (37) yaptığı ihbarın ardından Hanımlar Sokak’taki müstakil eve gelen jandarma ve sağlık ekipleri, 34 yaşındaki 3 çocuk annesi Müge Elbeli’yi evin salonunda ölü olarak buldu. Vücudunda darp ve yara izleri bulunan kadının cenazesi, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Mehmet Ali Elbeli yaptığı ihbarın ardından aynı mahallede yaşayan arkadaşı S.S.’nin evine gitti. Bir süre sonra ölüme terk ettiği karısının durumunu merak eden Elbeli, koca arkadaşları A.K., S.S. ve F.Y. ile birlikte F.Y.’ye ait otomobille eve yaklaştıkları sırada, evin önündeki kalabalığı görüp panikleyerek kaçmaya başladı. Diğer arkadaşları araçla yollarına devam etti.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, olayı aydınlatmak için titiz bir çalışma yaptı. JASAT, KOM, Siber Suçlarla Mücadele, İstihbarat, İlçe Jandarma Komutanlığı ve narkotik köpek timi de olaya müdahale etti. A.K. ve S.S. Karahisar Mahallesi’ndeki evlerinde, F.Y. ise otomobiliyle birlikte Kale ilçesinde yakalandı. Mehmet Ali Elbeli ise jandarmanın çalışması sonucu evine yakın bir noktada dolaşırken gözaltına alındı. Cinayet şüphelisi kocayla birlikte diğer şüpheliler de yakalandı.

Mehmet Ali Elbeli, cinayeti cezaevindeyken karısının uyuşturucu maddeye bulaştığı ve kendisini aldattığı şüphesiyle işlediğini iddia etti. Üç çocuk annesi kadını iple bağlayıp kablo ve bıçakla işkence ettiğini savundu. Jandarma ekipleri, olayla ilgili şüphelileri çapraz sorguya aldı ve cep telefonlarına el koydu. Cinayet anında çiftin çocuklarının bir yakının yanında olduğu belirtildi.

Öldürülen Müge Elbeli’nin kocası, cezaevinden çıktığı gün sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. “Bugün hasret son buluyor. Müge’nin Malisi geliyor. Dakikalar kaldı” notu ve ‘mutlu hissediyorum’ şeklindeki paylaşımı, olayın ardından daha da anlamlı hale geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kocanın İşkence İddiasıyla Ölen Kadın: Cinayetin Şüphelisi Kim?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin