1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kocasından kaçarken akrabaları da kurşun yağmuruna tutuldu

Kocasından kaçarken akrabaları da kurşun yağmuruna tutuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Ercan Sokak’ta bulunan bir evde gerçekleşti. İddialara göre, Mehmet S.B. adlı şahıs, daha önce hakkında 4 kez uzaklaştırma kararı olan eşi Nurcan B. ile bayramda çocuklarını görmek için buluştu. Ancak henüz bilinmeyen bir nedenle şüpheli, 4 çocuk annesi Nurcan B.’yi bıçaklayarak 5 el ateş etti.

Zanlı kaçarak Nurcan B.’nin kuzeni Alaatin B.’nin evine gitti ve burada da ateş açarak Alaatin B.’yi yaraladı. Daha sonra Kınalı Sokak’a giderek eşinin diğer kuzeni Veysi B.’nin evini kurşunladıktan sonra kaçtı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaşarak yaralı kadını ve kuzenini ambulansla hastaneye götürdü. Nurcan B. ile kuzeninin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kaçan koca ise bir camide saklandığı sırada polis ekipleri tarafından yakalandı.

Nurcan B.’nin eşi ile boşanma aşamasında olduğu, daha önce 4 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı ve çocukları nedeniyle bayramı birlikte geçirdikleri öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kocasından kaçarken akrabaları da kurşun yağmuruna tutuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin