1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Kol Nakli Operasyonu Geçiren Yusuf Oğuz Şimşek: “Her Şey Eskisi Gibi!”

Kol Nakli Operasyonu Geçiren Yusuf Oğuz Şimşek: “Her Şey Eskisi Gibi!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da yaşayan Yusuf Oğuz Şimşek, güneş enerji paneli montajı yaparken geçirdiği kaza sonucunda iki kolunu da kaybetti. Durumu ağır olan Şimşek, nakil operasyonu ile yeni bir umuda kavuştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen çalışma sayesinde Şimşek, iki yeni kola kavuştu. Operasyondan sonra 5 yıldır devam eden fizik tedavi süreci, Şimşek’in hayatını normale döndürebilmesi için önemli bir adım oldu.

Yusuf Oğuz Şimşek, fizik tedavi sürecinde kollarını çok rahat kullanabildiğini ve hayatını tek başına idame ettirebildiğini dile getirdi. Rektör Özlenen Özkan’ı ziyaret eden Şimşek, tıbbi ekibin ve desteklerinin hayatını olumlu yönde etkilediğini belirtti. Her şeyin eskisi gibi olduğunu ve çevresinin de kendisine destek olduğunu vurgulayan Şimşek, fizik tedavinin hala devam ettiğini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Yusuf Oğuz Şimşek’in tedavi sürecini yakından takip ettiğini ve herhangi bir problemle karşılaşmadıklarını dile getirdi. Özkan, Şimşek’in artık tek başına yaşamını idame ettirebildiğini, ailesinin de ona destek olduğunu belirtti. 5 yıl boyunca Şimşek’in tedavisinden sorumlu olan Özkan, nakil operasyonunun başarılı olduğunu ve Şimşek’in mutlu bir hayat sürdüğünü aktardı.

Yusuf Oğuz Şimşek’in babası Mustafa Şimşek, oğullarının tedavi sürecinde hiç yalnız bırakmadıklarını ve psikolojik destek sağladıklarını dile getirdi. Zorlu sürecin ardından artık daha mutlu günler yaşamaya başladıklarını belirten baba Şimşek, oğlunun fiziksel ve psikolojik olarak toparlandığını ifade etti. Nakil operasyonunun ardından oğlunun hayatının daha güzel bir hal aldığını ve hatta evlilik düşünceleri bile oluşmaya başladığını paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kol Nakli Operasyonu Geçiren Yusuf Oğuz Şimşek: “Her Şey Eskisi Gibi!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin