1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Komşusunu Matkap ve Balyozla Taciz Eden Şahsın Dehşet Dolu Saldırısı!

Komşusunu Matkap ve Balyozla Taciz Eden Şahsın Dehşet Dolu Saldırısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak’ta bulunan 5 katlı binada yaşanan dehşet veren olay, saat 01.30 sıralarında gerçekleşti. 4. katta yaşayan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, üst kattaki komşusuyla yaşadığı tartışmalar sonrasında komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayınca kapıyı ateşe verdi. Evde bulunan 4 kişilik aile, hem duman hem de saldırganın kapıda beklemesinden dolayı içerde mahsur kaldı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Duman etkisi altında kalan aile üyeleri, itfaiye ekipleri tarafından evin penceresinden kurtarıldı. Bu esnada polis ekipleri, saldırganla iletişime geçerek ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadılar. Bunun üzerine özel harekat polis ekibi sevk edildi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen saldırgan, özel harekat ekiplerinin operasyonuyla etkisiz hale getirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

Olay sırasında evde mahsur kalan aile, cep telefonu kamerasıyla olayı kaydetti. Görüntülerde evin içine yayılan dumanlar ve ailenin panik içindeki halleri yansıdı. Mahsur kalan aile üyesi Muhammed Enes, komşunun kapıyı ateşe verdiğini, polise haber verip yardım istediklerini ve özel harekat polisinin müdahalesi sonucunda kurtulduklarını anlattı. Saldırganın daha önceden de polis çağrılarının yapıldığı, ailenin şikayetçi olduğu ve bu tür olayların daha önce yaşandığı belirtildi.

Saldırgan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Olayın yaşandığı apartmanda tedirginlik sürerken, mahalle sakinleri ve yetkililer benzer olayların yaşanmaması için önlemlerin artırılması yönünde çağrıda bulundular. Bu tür şiddet ve tehlikeli durumların önüne geçilmesi için toplumda farkındalık oluşturulması ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Komşusunu Matkap ve Balyozla Taciz Eden Şahsın Dehşet Dolu Saldırısı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin