1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Konyaaltı Sahili’nde Fırtına: Masalar Havada Uçuştu!

Konyaaltı Sahili’nde Fırtına: Masalar Havada Uçuştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Kale ilçesinde gece saatlerinde kuvvetli rüzgar etkili oldu ve bir otelin çatısı bu rüzgar nedeniyle uçtu. Rüzgarın etkisiyle park halindeki araçların üzerine uçan çatı parçaları nedeniyle iki otomobil zarar gördü. Ayrıca rüzgar, bazı mahallelerdeki tütün seralarını da olumsuz etkiledi. Hürriyet İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesinde bir ağaç da rüzgarın etkisiyle devrildi ve itfaiye ekipleri olaya müdahale etti.

Antalya’da ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü 45 il için sarı kod vererek kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu. Konyaaltı Sahili’nde bulunan bir işletmenin çalışanları, şezlong ve masalarını fırtınadan korumaya çalıştı. Şehir merkezinde sabah saatlerinde şiddetli rüzgar ve yağmur etkili oldu. Yağmurun ardından güneşli bir hava oluşurken, fırtına nedeniyle yollarda bulunan bazı çöp konteynerleri devrildi ve vatandaşlar zorluk yaşadı.

Konyaaltı Varyant Seyir Terası’nda fırtınaya rağmen bazı vatandaşlar fotoğraf çekmeye çalıştı. Saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle sahile gitmeye çalışanların zorlandığı görüldü. Ayrıca Konyaaltı Sahili’nde kıyıya vuran dalgalar işletmelerin şezlong ve masalarına zarar verdi, çalışanlar dalgalara karşı mücadele verdi. Meteoroloji ise fırtınanın gece saatlerine kadar devam edeceğini belirtti.

Kumluca’da ise sabah saatlerinde başlayan fırtına ve sağanak yağmur Göksu Mahallesi’ndeki bir seraya zarar verdi. Erol Memiş’e ait seranın plastik örtüsü fırtına nedeniyle yırtıldı ve domatesler zarar gördü. Serik ilçesindeki Abdurrahmanlar Mahallesi’nde bulunan Çıtlıklı Camisi’nin minare külahı da fırtına nedeniyle yerinden kopup, portakal bahçesine zarar verdi.

Yaşanan fırtına ve yağmur nedeniyle birçok bölgede maddi hasarın meydana geldiği ve vatandaşların zor anlar yaşadığı görüldü. Meteoroloji ekipleri ise fırtınanın etkisini kaybedeceğini ve hava durumunun normale döneceğini açıkladı. Bereketli ve yağışlı bir dönem geçiren bölgelerde aşırı hava koşullarının etkisini göstermesiyle birlikte önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konyaaltı Sahili’nde Fırtına: Masalar Havada Uçuştu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin