1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Konya’da Toz Taşınımı Kaza Getirdi: 8 Araç Zincirleme Kaza Yaptı, 6 Kişi Yaralandı!

Konya’da Toz Taşınımı Kaza Getirdi: 8 Araç Zincirleme Kaza Yaptı, 6 Kişi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, toz taşınımı sebebiyle görüş mesafesinin düşmesi sonucu 8 araç karıştı. Kazada, 6 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık, jandarma ve polis ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, ambulanslarla Cihanbeyli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza, Konya-Ankara kara yolunun 130. kilometresinde meydana geldi. Karışan araçların arasında bir TIR da bulunmaktaydı. Kısa süreliğine trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar ulaşıma açıldı. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili detaylı inceleme yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Kulu ilçesinde meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı. Trafiğe kapanan yol, kısa süre içinde tekrar açıldı ve normal seyrine devam etti. Kazanın neden olduğu hasarın boyutu ise yapılan incelemeler sonucunda belirlenecek.

Konya-Ankara kara yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında toplamda 8 araç karıştı. Bu araçlardan biri ise TIR’dı. Kazada yaralanan 6 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılarak hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı ancak kısa sürede normale döndü.

Trafik kazasında yaralanan şahıslar, Cihanbeyli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçlarda ise maddi hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve detaylı inceleme yapmak üzere olay yerine ekipler yönlendirildi. Kazanın meydana geldiği yol ise kısa süreliğine trafiğe kapatıldı ancak ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konya’da Toz Taşınımı Kaza Getirdi: 8 Araç Zincirleme Kaza Yaptı, 6 Kişi Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin