1. Haberler
  2. Spor
  3. Konyaspor’un Yeni Teknik Direktörü: Ali Çamdalı!

Konyaspor’un Yeni Teknik Direktörü: Ali Çamdalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konyaspor’un Süper Lig ekiplerinden biri olarak, teknik direktörlük görevine Ali Çamdalı’nın getirildiği duyuruldu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sportif direktör Ali Çamdalı’nın yeni teknik direktör olarak göreve başladığı belirtildi. Camialarının oy birliğiyle aldığı karara göre, Ali Çamdalı’ya yeni görevinde başarılar dileyen açıklamada, camianın yeni hocasının eski kaptanlarından biri olduğu vurgulandı.

Ali Çamdalı’nın futbol kariyerine Alman ekibi Mönchengladbach altyapısında başladığı ve Bayer Leverkusen’in ikinci takımında oynadığı bilgisi paylaşıldı. Ardından Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor, Orduspor ve Rizespor gibi takımlarda forma giyen Çamdalı, son olarak Manisa FK’da oynamış ve 2020 yılında futbolu bırakmıştı. 22 Ağustos 2023 tarihinde ise Konyaspor’un sportif direktörlüğüne getirilmişti.

Konyaspor’un eski teknik direktörü Fahrudin Ömerovic ile yolların ayrıldığına dair bilgi verildi. Takımın kötü sonuçlar alması sonucunda alınan bu karar, kulüp yönetimi tarafından açıklanmıştı. Efsane kaptanlarından birinin teknik direktörlük görevine getirilmesiyle takımda yeni bir dönemin başladığı belirtildi. Camianın, Ali Çamdalı’ya yeni görevinde destek vermesi ve başarılı olması için dileklerde bulunuldu.

Ali Çamdalı’nın Konyaspor formasını 5 sezon giydiği ve kulüpte önemli bir oyuncu olduğu vurgulandı. Sporculuk kariyerini tamamlayıp teknik direktörlüğe adım atmış olan Çamdalı’nın, Konyaspor camiasına değerli katkılar sağlayacağı düşünülmektedir. Yeni teknik direktörün, takımı zirveye taşıma hedefiyle çalışmalara başlayacağı belirtilmiştir.

Ali Çamdalı’nın sportif direktör olarak göreve başlamasıyla birlikte, Konyaspor’un önemli bir değişim sürecine girdiği ve camianın heyecanla bu süreci takip etmeye devam edeceği ifade edilmiştir. Yeni hocanın tecrübesi ve bilgisiyle takıma yeni bir ruh kazandırması beklenirken, taraftarlar da umutlu bir şekilde geleceği beklemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konyaspor’un Yeni Teknik Direktörü: Ali Çamdalı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin