1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Köpek Vahşi Hayvana Zarar Verince Reaksiyon Gösterdi – Düzce Valiliği Açıklama Yaptı

Köpek Vahşi Hayvana Zarar Verince Reaksiyon Gösterdi – Düzce Valiliği Açıklama Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 19.30 sıralarında merkeze bağlı Yayakbaşı köyünde meydana geldi. Köyde yaşayan bir kişi, iddia ettiği bir köpeği tüfekle vurarak öldürdü ve ardından tarım aracına yükleyip uzaklaştı. Olayı gören bir vatandaş ise cep telefonuyla kayda aldı.

Çekim yapan vatandaş, köpeği vuran ve ismi açıklanmayan kişinin tarım aracıyla ilerlediği anları kaydedip, jandarmaya ihbarda bulundu. Köpeği öldüren şüpheli şahıs gözaltına alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Görüntüler sosyal medyada tepki çekerken, Düzce Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, “İhbar üzerine kolluk güçlerimizce olay yerinde yapılan araştırma sonucunda tespit edilip ifadesi alınan şüpheli şahıs, sahipsiz sokak köpeğinin büyükbaş hayvanına zarar verdiği için olayı gerçekleştirdiğini ifade etmiştir. Şüpheli şahsın kullandığı av tüfeği muhafaza altına alınarak, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı çerçevesinde adli işlemlere başlatılmıştır. Ayrıca Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü konuyla ilgili idari inceleme başlatmıştır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köpek Vahşi Hayvana Zarar Verince Reaksiyon Gösterdi – Düzce Valiliği Açıklama Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin