1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Köpeklerle Karate Mücadelesi!

Köpeklerle Karate Mücadelesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Yakutiye ilçesinde bulunan bir oto sanayi sitesinde gerçekleşti. Özel bir servisi işleten Halim Doğru, sabah işe gitmek için yola çıktığında birden fazla sokak köpeği tarafından karşılandı. Kendisine doğru yaklaşan köpeklerden kaçmaya çalışan Doğru, karate benzeri hareketlerle köpekleri uzaklaştırmaya çalıştı. Etrafını saran köpeklere tekmeler atarak saldırıdan zarar görmeden kurtulmayı başardı.

Bu sırada çevrede bulunan bir vatandaş da köpekleri uzaklaştırmak için Doğru’ya yardım etti. Doğru’nun sokak köpekleri ile mücadelesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Geçen yıl da köpeklerin saldırısına uğradığını belirten Halim Doğru, “Sabah işime yürürken köpek saldırısına uğradım. Karate teknikleri kullanarak kendimi kurtardım. Benim yerimde bir çocuk da olabilirdi. Allah korusun, ölümle sonuçlanabilirdi. O saatlerde kimse yardıma gelmedi. Devletimizin bu konuya acilen müdahale etmesini istiyoruz. Bazı insanlar yasaya karşı çıksa da, açıkça bir saldırıya uğramamış olabilirler” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köpeklerle Karate Mücadelesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin