1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Korkunç Cinayet: Eşini ve Oğlunu 49 Bıçak Darbesiyle Öldürdü!

Korkunç Cinayet: Eşini ve Oğlunu 49 Bıçak Darbesiyle Öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde, 19 Ağustos 2023 tarihinde Cem Suna ve eşi Deniz Suna arasında 10 katlı bir apartmanın 9. katındaki dairelerinde bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın büyümesi üzerine Cem Suna, mutfaktan aldığı bıçakla eşini ve oğlu Alperen’i bıçakladı. Ardından ise kendisine zarar verdi.

Komşular tarafından duyulan sesler üzerine polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Daireye giren polis ekipleri, kanlar içinde yatan aileyi buldu. Sağlık ekibi, Deniz Suna ve oğlu Alperen’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralı olan Cem Suna ise hastaneye kaldırıldı.

Cem Suna, 17 yıllık eşi Deniz Suna’yı 39, oğlu Alperen’i ise 49 bıçak darbesiyle öldürdü. Kendisinde ise 26 bıçak yarası olduğu belirlendi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Suna, 4 Eylül 2023 tarihinde tutuklandı.

Dava süreci başladığında Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Eşini kasten öldürme, alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından yargılanan Cem Suna’nın duruşması yapıldı. Duruşmanın önünde kadın hakları savunucusu olan Seyhan Belediye Başkanı Avukat Oya Tekin ve Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz da bulundu. Ancak tutuklu sanık Cem Suna duruşmaya katılmadı.

Deniz Suna’nın ailesi ve tarafların avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmada mahkeme savcısı, sanık Cem Suna için ‘Eşini ve oğlunu kasten ve canavarca hisle öldürmek’ suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Ancak sanık Cem Suna, duruşmaya katılmadı ve önceki ifadesinde olay günü iş yerinden eve gelip uyuduğunu, uyandığında hastanede olduğunu ve eve dair hiçbir şey hatırlamadığını belirtti. Mahkeme heyeti, Cem Suna’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve taraflara savunmaları için süre tanıdı. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Korkunç Cinayet: Eşini ve Oğlunu 49 Bıçak Darbesiyle Öldürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin