1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı! Gözler ÖSYM’nin Açıklamasına Çevrildi!

KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı! Gözler ÖSYM’nin Açıklamasına Çevrildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün KPSS lisans sınav sonuçları açıklanacak ve adaylar heyecanla sonuçları bekliyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-2024) Genel Yetenek Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT oturumları Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirildi. Bu nedenle puanlarını merak eden adaylar 23 Ağustos tarihini bekliyor. KPSS lisans sınav sonuçları, ÖSYM takvimine göre bugün açıklanacak ve adaylar sonuçları T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM AİS sayfasından öğrenebilecekler.

KPSS sonuçları, ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden erişime açılacak ve adaylar T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden sonuç belgesine ulaşabilecekler. Daha sonra bu sonuçlar AİS sisteminden de görüntülenebilecek. Bu süreçte adaylar sonuçların açıklanması ile ilgili resmi açıklamaları takip etmelidirler.

KPSS sınavları devam edecek ve ön lisans sınavı 1 Eylül 2024 tarihinde, ortaöğretim sınavı 15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ise 22 Eylül tarihinde yapılacak. Bu sınavlara girecek adaylar da sınav tarihlerini ve gerekli olan diğer bilgilere dikkat etmelidirler.

Sonuç olarak, KPSS lisans sınav sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor ve adaylar sonuçları ÖSYM AİS sayfasından öğrenebilecekler. Diğer KPSS sınavlarının tarihleri de belli oldu ve adaylar ilgili tarihlerde sınavlara girecekler. Adaylar sınav sonuçlarını ve diğer sınavlarla ilgili bilgileri resmi kaynaklardan takip etmelidirler. Bu süreçte güncel bilgilere erişmek için resmi internet sitelerini ve duyuruları takip etmeleri önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı! Gözler ÖSYM’nin Açıklamasına Çevrildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin