1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kuaförden Erkek Kuaförüne Dönüşüm Hikayesi!

Kuaförden Erkek Kuaförüne Dönüşüm Hikayesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da yaşayan 22 yaşındaki bir kadın kuaförü olan Şükran Kocabaş, küçük yaşlarda bir bayan kuaförünün yanında çırak olarak işe başladı. Kocabaş, saç tıraşı olan kardeşinin saç kesimini beğenmeyerek kolları sıvayıp düzeltmeye karar verdi. Daha sonra erkek kuaförlüğüne merak saran Kocabaş, çalıştığı iş yerine yakın bir erkek kuaförüyle görüştü ve işe başladı. Kocabaş’ın 7 ay önce başladığı erkek kuaföründe müşteriler, başlangıçta şaşırıp daha sonra tekrar onu tercih etmeye başladı.

Kuaför Şükran Kocabaş, kuaförlüğe erkek kardeşinin saçını keserek başladığını ve erkek kuaförü olmanın daha çok ilgisini çektiğini anlattı. Kocabaş, erkek kuaförü olma kararını vererek bu alanda daha çok çalışmaya başladığını belirtti. İş yerine gelen müşteriler, Kocabaş’ın üniformasını giymediği zaman onun çalışan olduğunu dahi anlamadıklarını ve genellikle bir sonraki tıraşlarında onu tercih ettiklerini vurguladı.

Kuaför Şükran Kocabaş, işe başladığında yaşadığı tedirginlikleri zamanla atlattığını ve müşterilerle iletişim kurmada rahatladığını söyledi. Kocabaş, her şeyi denemeye karar verdiği için zorlukları aşmayı başardığını ve şimdi müşterilerle arasında güçlü bir ilişki kurduğunu ifade etti.

Usta kuaför Mustafa Ceylan, kendi iş yerinde bayan kuaförlerle çalıştığını ve onlara mesleği öğreterek destek verdiğini belirtti. Müşterilerden Emre Tepe, Şükran Kocabaş’tan başlangıçta tedirgin olduklarını ancak şimdi ondan gönül rahatlığıyla tıraş olduklarını söyledi. Enes Tutar da, Konya’da alışık olmadıkları bir konseptle karşılaştıklarını ve bayan arkadaşların desteğiyle farklı bir deneyim yaşadıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kuaförden Erkek Kuaförüne Dönüşüm Hikayesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin