1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Küçük kızlar, sokak köpeğini öldürdü!

Küçük kızlar, sokak köpeğini öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 26 Ekim günü saat 12.00 sıralarında, Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi’nde gerçekleşti. Kaldırımda yürüyen iki kız çocuğu, cep telefonu satışı yapılan bir mağazanın kapısına tasmayla bağlı olan ‘Gece’ isimli 2,5 aylık Pomerian cinsi köpeği sevmek için durdu. Kızlar köpeği kucaklarına alarak bir süre sevdi. Ancak daha sonra, köpek kız çocuğu tarafından 1 metre yükseklikten yere bırakıldı. Çocuklar el sallayıp iş yerinden ayrıldıktan sonra, köpek can çekişerek hayatını kaybetti. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Köpeğinin durduğunu fark eden işletme sahibi Şahin Akat, hemen veteriner hekime götürdü. Veteriner hekim, köpeğin öldüğünü teşhis etti. Akat, kısa süre önce sahiplendiği köpeğinin ölümünden sorumlu tuttuğu iki kız çocuğu hakkında polise şikayetçi oldu.

Şahin Akat, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) yaptığı açıklamada, köpeğine yapılanların resmen bir cinayet olduğunu belirtti. Akat, köpeğinin sevilmek için izin alınmadan kucaklanmasıyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra farklı açılardan durumu değerlendirdiğini aktardı. Veterinere gittiklerinde köpeğin mor bir dil ile nefessiz kaldığının tespit edildiğini söyledi. Akat, köpeğin yaşadığı yerin temizlendiğini ve köpeğin üst katta olduğunu, kendi ise alt katta olduğunu belirtti. Olayın kesinlikle kasıtlı olduğunu düşündüğünü belirten Akat, köpeğin ölümünden sorumlu olan iki kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Akat’ın şikayeti üzerine polis ekipleri, köpeğin mezarından çıkarılarak otopsi yapılmasını istedi. Akat, köpeğin cansız bedenini ekiplere teslim etti. Polis ekipleri, kimlikleri tespit edilen iki çocuğu gözaltına aldı ancak yaşları küçük olduklarından dolayı serbest bırakıldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçük kızlar, sokak köpeğini öldürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin