1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Küçükçekmece’de Görüntü Korkutuyor! Halı Fabrikasında Yangın Çıktı!

Küçükçekmece’de Görüntü Korkutuyor! Halı Fabrikasında Yangın Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçükçekmece’de bulunan bir halı fabrikasında meydana gelen yangın, haber alındıktan sonra hızla söndürülmeye çalışılıyor. Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan fabrikada henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangının çıkmasıyla birlikte, olay yerine polis ekipleri, itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangına müdahale etmek ve yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etmektedir.

Fabrikada bulunan işçiler yangın çıktığında panikle tahliye olmaya çalışırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için büyük çaba harcamaktadır. Yangının fabrikada ne kadar hasara yol açtığı henüz belirlenememiştir, ancak ekiplerin öncelikli amacı yangını söndürmek ve çevredeki diğer binalara sıçramadan kontrol altına almaktır.

Küçükçekmece’deki halı fabrikasındaki yangına müdahale sürerken, çevredeki vatandaşlar da endişe içerisinde olayı takip etmektedir. Yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına almaya çalışmaktadır. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise gerekli müdahaleyi yapmak ve olası yaralılara yardımcı olmak için hazır beklemektedir.

Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan halı fabrikasındaki yangının söndürülmesi için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığı belirtilirken, yangının çevreye verebileceği zararın en aza indirilmesi için titizlikle çalışılmaktadır. Fabrikadaki makinelerin ve malzemelerin zarar görmemesi için ekiplerin özverili bir şekilde çalıştığı gözlemlenmektedir.

Küçükçekmece’deki halı fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun çabaları sürerken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatılacağı belirtilmektedir. Fabrikada meydana gelen yangın sonrasında oluşacak zararın tespiti ve yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için ekiplerin çalışmaları devam etmektedir. Yangının kontrol altına alınmasının ardından ise fabrikanın yeniden faaliyete geçip geçemeyeceği konusunda kararlar alınacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçükçekmece’de Görüntü Korkutuyor! Halı Fabrikasında Yangın Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin