1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Küçükçekmece’de Silahlı Çatışma: 3 Tabanca Ele Geçirildi, 1 Ölü!

Küçükçekmece’de Silahlı Çatışma: 3 Tabanca Ele Geçirildi, 1 Ölü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçükçekmece, Söğütlü Çeşme Mahallesi’nde 12 Haziran 2024 tarihinde saat 21.00 sıralarında gerçekleşen olayda Devrim Halim (23) adlı bir kişi, silahlı iki grup arasındaki çatışmada yaralanarak hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan aramalarda ise 3 adet tabanca ele geçirildi.

Cinayet Büro Amirliği’nin başlattığı çalışma sonucunda güvenlik kameralarının olay sırasındaki kargaşayı kaydettiği belirlendi. Polis ekipleri, görüntüleri inceledikten sonra otomobilden inerek kaçan bir grup ile onları takip eden başka bir gruptaki kişilerin peşine düştü. Şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis, Avcılar’da bulunan bir evde olayla bağlantılı oldukları düşünülen Muhammed E.Ö. ve Yusuf Y. ile aynı evde yaşayan Umut A.’yı gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise tabanca ve 3 adet kurşun geçirmez çelik yelek bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulandı. Şüpheliler, aralarında çıkan sözlü tartışmanın ardından, ayrıldıktan sonra geri dönüp ateş ettiği iddia edilen Devrim Halim ve yanındaki arkadaşlarına kendilerini korumak amacıyla silah çekerek ateş ettiğini itiraf etti. Şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler.

Olayda 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan çatışma, şüphelilerin savunmalarında karşılıklı olarak suçlamalarla devam etti. Ancak polisin yürüttüğü detaylı inceleme sonucunda, olayın nasıl ve neden yaşandığına dair daha fazla bilgi elde edileceği belirtildi. Emniyet birimlerinin titiz çalışmasıyla olayın aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçükçekmece’de Silahlı Çatışma: 3 Tabanca Ele Geçirildi, 1 Ölü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin