1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Küçükçekmece’de Silahlı Saldırı!

Küçükçekmece’de Silahlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi’nde gerçekleşen olay, sabah saat 09.00 sularında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir yabancı uyruklu, kapüşonlu bir kişi, yol kenarında bekleyen bir kadına silahlı saldırı düzenledi ve kadına 5 el ateş etti.

Ağır yaralanan kadın, göğsünden ve boynundan aldığı mermilerle yerde yığılırken, saldırgan ise hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis ve sağlık ekipleri, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine hemen harekete geçerek olay yerine gitti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın özel bir hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, incelemelerinin ardından saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında görgü tanığı Turgay Yıldız, saldırganın kadını takip ettiğini ve saldırı anını anlattı. Yıldız, kadının yardım çığlıkları attığını, saldırganın ise 5 el ateş ederek kadını öldürdüğünü belirtti. Yıldız, olayı gözleriyle doğrularken, saldırganın kaçtığını ve yardıma geldiğinde kadının hayatta olmadığını gördüğünü ifade etti.

Yetkililer, olayla ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, saldırganın yakalanması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçükçekmece’de Silahlı Saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin