1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kurban Bayramı’nda Yol Kenarında Korkutan Görüntü!

Kurban Bayramı’nda Yol Kenarında Korkutan Görüntü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Sacır Mahallesi’nde bulunan mezbahanelerin yakınına yüzlerce büyük ve küçükbaş hayvanın derisi ile iç organları bırakıldı. Sıcak hava etkisiyle, deri ve atıklar kötü bir koku oluşturdu.

Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine belediye ekipleri, yol kenarlarında biriken tonlarca deri ve atığı iş makineleriyle temizlemeye başladı. Toplanan atıklar kamyonlara yüklenerek çöp depolama alanına götürüldü. Mahalle sakini Sibel İnci, kurban atıklarının evlerinde oturmalarını zorlaştırdığını belirtti. İnci, kurban derilerinin yol kenarına atılmasına tepki göstererek, “Maalesef bayramda bu manzara ile karşılaştık. Hem görüntü kirliliği hem de kötü koku nedeniyle evde duramıyoruz” dedi.

Bilal Son ise, derilerin mezbahane esnafı ve bazı kişiler tarafından bırakıldığını belirtti. Son, trafiğin yoğun olduğu yoldan geçenlerin ve çevrede oturanların ağır kokuya dayanamadığını söyledi. Belediye ekiplerinin temizlik çalışması başlattığını ancak daha hızlı davranması gerektiğini ifade eden Son, görüntü kirliliğinin bir an önce giderilmesini ve herkesin çevre temizliği konusunda duyarlı olmasını istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurban Bayramı’nda Yol Kenarında Korkutan Görüntü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin