1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Kurban Satıcıları Çadırlarını Toplarken, İstanbul Pazar Alanları Temizleniyor

Kurban Satıcıları Çadırlarını Toplarken, İstanbul Pazar Alanları Temizleniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehir genelinde kurbanlık satışı devam ederken, 4. günün sonunda ikindi vaktine kadar sürenin dolmasıyla birlikte satıcılar ellerinde kalan hayvanları uygun fiyatlarla satışa çıkardılar. Satışlarını tamamlayanlar ise çadırlarını toplamaya başladılar ve yola çıkmak için hazırlıklara başladılar.

Çeşitli bölgelerde binlerce kurbanlık hayvanın satıldığı ve boşalan pazar alanlarında, belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başladılar. Bahçelievler, Sultangazi, Ümraniye, Maltepe ve Kartal gibi yerlerde gerçekleşen kurbanlık satışlarının ardından pazar alanlarında kireçleme ve ilaçlama işlemleri yapıldı.

Kurban satıcılarının son saatlere kadar satış yapmaya devam ettikleri gözlemlendi. Bazı satıcılar ise kalan hayvanları araçlara yükleyerek memleketlerine geri dönmek üzere yola çıktılar. Pazar alanlarının boşalmasıyla birlikte, iş makineleri yardımıyla temizlik çalışmalarının hızla başladığı görüldü.

Belediye ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmalarıyla birlikte, pazar alanları tekrar eski haline getirilmeye çalışıldı. Kurbanlık satışlarının yoğun yaşandığı bölgelerde ise normal hayata dönüş süreci hızla tamamlandı.

Yerel haberler kategorisinde yer alan tüm İstanbul haberlerinde yapılan editoryal müdahale olmayıp, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmıştır. Haberler, ilgili ajansların sorumluluğunda olup, bu sayfada otomatik olarak servis edilmektedir. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan tüm haberlerin hukuki muhatabı ise haber servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurban Satıcıları Çadırlarını Toplarken, İstanbul Pazar Alanları Temizleniyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin