1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. KURUCAŞİLE’DE ÖLÜMCÜL KAZA: GENÇLERİN ACI ÖLÜMÜ

KURUCAŞİLE’DE ÖLÜMCÜL KAZA: GENÇLERİN ACI ÖLÜMÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın-Kurucaşile yolu Akkonak kavşağında meydana gelen kaza, dün saat 23.30 sıralarında gerçekleşti. Kurucaşile istikametine seyir halinde olan Celil Demir (74) yönetimindeki 34 BPN 96 plakalı araç, Akkonak kavşağında dönüş yapmak isterken, Selçuk Eyşi (20) yönetimindeki 74 AAG 388 plakalı araçla çarpıştı.

Kazanın hemen ardından birçok ambulans ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan Selçuk Eyşi, Berat Yaprak (17), Erol Kahraman (19), Celil Demir ve Hanife Demir (72) hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ne yazık ki, yaralılardan Selçuk Eyşi, Berat Yaprak ve Hanife Demir hayatını kaybetti. Her iki araçta bulunanların düğünden döndükleri bilgisi edinildi.

Selçuk Eyşi ve kuzeni Berat Yaprak’ın otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra cenazeleri sabah saatlerinde cenaze aracıyla Yahya Yazıcılar köyüne getirildi. Evlerinin önünde helallik alındıktan sonra köy camisinde cenaze namazları kılındı. Cenaze töreninde Selçuk Eyşi’nin annesinin feryatları yürekleri dağlarken, Berat Yaprak’ın kardeşi Bulut Yaprak oyuncakla ağabeyinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Namazın ardından Selçuk Eyşi ve Berat Yaprak, Karaman köyünde toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Selçuk Eyşi’nin bekar olduğu, babasıyla orman işinde çalıştığı ve Berat Yaprak’ın Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşçılık bölümü son sınıf öğrencisi olduğu belirtildi. Ayrıca, Hanife Demir’in yarın Amasra Aliobası köyünde öğlende defnedileceği ve hastanede tedavi altına alınan Celil Demir ile Erol Kahraman’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KURUCAŞİLE’DE ÖLÜMCÜL KAZA: GENÇLERİN ACI ÖLÜMÜ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin