1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kurum, Özgür Özel’e Sosyal Medyadan Yanıt Verdi: “İftiraya Cevap”

Kurum, Özgür Özel’e Sosyal Medyadan Yanıt Verdi: “İftiraya Cevap”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugünkü grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İliç’teki maden faciasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ancak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya aracılığıyla Özel’e cevap verdi. Kurum, Özel’in iddialarına yanıt vererek, maden faciasının siyasi amaçlar için kullanıldığını ve raporun hatalı olduğunu savundu.

Kurum, Özel’in ifadelerini “siyasi manipülasyon” olarak nitelendirdi ve ÇED raporunun sadece çevresel etkileri değerlendirdiğini belirtti. Bakanlık tarafından verilen kararların birçok kurumun değerlendirmesi sonucu alındığını vurgulayarak, raporun teknik ve bilimsel esaslara dayalı olduğunu savundu.

Milletin canının söz konusu olduğu durumlarda siyasetin geri planda kalması gerektiğini belirten Kurum, Özel’i haktan ve adalete saygılı olmaya davet etti. Ayrıca, İstanbul’da çukurda hayatını kaybeden ve Beşiktaş’taki yangında zarar gören vatandaşlardan bahsederek, Özel’in bu olayları siyaset malzemesine dönüştürmesini eleştirdi.

Kurum, geçmişte yaşanan afetlerde vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da milletin yanında olacaklarını ifade etti. Her türlü afet sonrasında süreçleri takip edeceklerini ve vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Sonuç olarak, Kurum’un Özgür Özel’e verdiği cevapta İliç’teki maden faciasının siyasi amaçlar için kullanıldığı ve raporun hatalı olduğu ifade edilmiştir. Kurum, siyasetin millete hizmet aracı olduğunu ve bu hizmetin yalan veya iftiralarla yapılamayacağını vurgulayarak, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da vatandaşların yanında olacaklarını belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurum, Özgür Özel’e Sosyal Medyadan Yanıt Verdi: “İftiraya Cevap”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin