1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kurye Trafik Kavgasında Kalbine Tornavida Saplandı ve Hayatını Kaybetti!

Kurye Trafik Kavgasında Kalbine Tornavida Saplandı ve Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Sincan ilçesinde, otomobille kuryelik yapan 23 yaşındaki Sefa Çelik, dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi’nde trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada kalbine saplanan tornavidayla hayatını kaybetti. Tartışma sırasında saldırıya uğrayan Çelik, aracına binip kapıları kilitledi ancak saldırganlar aracına zarar verince araçtan indi. Bu sırada yaşanan arbede esnasında bir saldırgan kalbine tornavida sapladı ve kaçarken Çelik bir iş yerine sığındı. Sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesine rağmen Çelik, hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti.

Olay sonrasında kaçan 6 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin polisteki işlemleri devam etmekteyken Sefa Çelik’in cenazesi memleketi Çorum’da toprağa verildi. Olayın ardından ilk yardımı gerçekleştiren esnaf Erdal Kibar, yaralı halde buldukları Çelik’in göğsündeki yarayı fark ettiklerinde müdahale etmeye çalıştıklarını ve daha sonra sağlık ekiplerinin de olay yerine ulaştığını belirtti. Bazı tanıklar, saldırganların bıçak çektiğini iddia etse de Kibar, Çelik’in dayak yediğini ve aracında bulduğu bir aletle saldırganlara karşılık vermeye çalıştığını düşündüğünü ifade etti.

Sefa Çelik’in ölümü, Sincan ilçesinde şok etkisi yaratırken, olayın detayları soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından titizlikle inceleniyor. Çelik’in ailesi ve yakın çevresi ise acı haberle derin bir üzüntü yaşarken, sosyal medyada da olayla ilgili geniş çaplı tepkiler yükselmekte. Ankara’nın yanı sıra Çorum’da da sevenleri tarafından dualarla anılan Sefa Çelik, trafikte yaşanan bir anlaşmazlık sonucu hayatını kaybeden genç kurye olarak hafızalarda yer edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurye Trafik Kavgasında Kalbine Tornavida Saplandı ve Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin