1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. KUYUMCU SOYGUNUNDA SOĞANLA YAKALANLAR!

KUYUMCU SOYGUNUNDA SOĞANLA YAKALANLAR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kartal ilçesi, Cevizli Mahallesi’nde geçtiğimiz gün saat 04.50 sularında yaşanan olay, gece yarısı kuyumcunun kapalı olmasını fırsat bilen eli silahlı hırsızlar tarafından gerçekleştirildi. Hırsızlar, kuyumcu dükkanının kepenk ve kapı kilitlerini levye ile kırarak içeri girdi ve tezgah ile vitrin camlarını kırarak yaklaşık 1 milyon lira değerinde altını çaldı.

Dükkanın yanındaki apartmanda oturan bazı vatandaşlar hırsızları üzerlerine ne bulduysa atarak durdurmaya çalıştı. Hırsızlar, alarmın çalması ve vatandaşların bağırması üzerine çevredeki vatandaşlara ateş ederek panikle olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri olay yerine gelerek silahlı soygunla ilgili inceleme başlattı ve soygun anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlığın yaşandığı sırada balkonda bulunan ve soygunu gören vatandaş, hırsızları atarak durdurmaya çalıştı ancak hırsızlar ateş ederek olay yerinden kaçtı. Rasgele ateş edilen mermilerden biri, sabah hayvanlara mama vermek için dışarı çıkan bir vatandaşın evinin camına isabet etti.

Dükkan sahibi Bahattin Gündüz, olayın detaylarını anlatarak 1 milyon lira üzerinde kayıp olduğunu belirtti. Olayı gören vatandaşlardan Emine Ocak Demet ise soğan atarak hırsızları durdurmaya çalıştığını ancak silahla tehdit edildiğini ifade etti. Evine mermi isabet eden Tufan Ertuğrul da kaçarken hırsızlar tarafından hedef alındığını ve olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KUYUMCU SOYGUNUNDA SOĞANLA YAKALANLAR!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin