1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Lastik Tamirinde Şok Fiyat! 20 Bin Lira mı?!

Lastik Tamirinde Şok Fiyat! 20 Bin Lira mı?!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da bir kadın olan Sevde G., 8 Eylül tarihinde kullandığı otomobilinin lastik basınç sensörlerinin yanması sonucu aracını mahalle lastikçisine götürdü. Lastikçi, Sevde G.’ye sorun yaşanan lastiklerin araca ait olmadığını, eğri olduklarını belirterek işlem yaparak lastiklerin bir süre daha idare edebileceğini ancak dört tekerin değiştirilmesi gerektiğini söyledi ve 20 bin lira fiyat çıkardı.

Sevde G. ardından arabasının lastiklerini kendi bayisine götürdü. Lastik bayisindeki ustalar lastiklerin içine sıvı madde bırakılmış olduğunu belirleyip gerekli işlemleri 700 lira maliyetle yaptılar.

Gültepe Sanayi Sitesi’nde lastik bayisi işleten Mesut Aslan, kadın müşterilerin genellikle araçlarındaki uyarı ışıklarını anlamakta zorlandıklarını ve bu durumun panik yaratabileceğini söyledi. Aslan, lastiklerin eğriliğinin gözle tespit edilemeyeceğini ve bunun rot balansını kontrol eden bir usta tarafından yapılabileceğini belirtti. Aslan, içine sıvı enjekte edilen lastiklerin dengesizlik yarattığını, bu durumun direksiyonda titremeye ve sürüş güvenliğini tehlikeye atabileceğini ifade etti.

Aslan, lastiği açtıklarında içinde sıvı gördüklerini ve bu durumun aracın dengesini bozabileceğini söyledi. Mahalledeki lastikçi arkadaşını tanımadığını ancak içine sıvı enjekte edildiğini belirtti. Aslan, bayan sürücüyü tedirgin ederek lastiklerin değiştirilmesini önerdiğini ancak bayan sürücünün bunu kabul etmediğini ve kurumsal bir servise gelerek sorunu çözdüklerini söyledi. 700 lira karşılığında lastiklerin düzeltildiğini ve test sürüşü yapıldığını belirtirken, dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lastik Tamirinde Şok Fiyat! 20 Bin Lira mı?!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin