1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Liderlerin Seçim Günü Oyunu Kullanacakları Adresler Belli Oldu!

Liderlerin Seçim Günü Oyunu Kullanacakları Adresler Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçimde liderlerin oy kullanacakları adresler belirlendi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, her seçimde olduğu gibi 31 Mart’ta İstanbul’da olacak ve oyunu Üsküdar’da kullanacak. İstanbul’da bulunacak bir başka isim de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş olacak. Kurtulmuş, oyunu Fatih’te bulunan sandıkta kullanacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu yılda Ankara’da, Anıttepe Ortaokulu’nda oy kullanacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Manisa’da, kendi seçim bölgesinde sandığa gidecek.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki seçimlerde İstanbul’da yer almıştı. Ancak bu seçimde Akşener Ankara’da olacak. Akşener, Ankara Bilkent’teki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu’nda sandık başında olacak. Buna karşılık, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul’da oy kullanacak.

Tüm liderler, kendi belirledikleri adreslerde oy kullanacaklar. Bu adımla, seçim sürecinin sağlıklı ve güvenilir bir şekilde işlemesine katkı sağlamış olacaklar. Liderlerin, seçim gününde belirledikleri bölgelerde seçmenleri ile bir araya gelerek oy kullanmaları, demokratik bir sürecin işleyişine önemli bir katkı sağlayacaktır. Her bir liderin, oy kullanacakları alanlarda olmaları ve demokratik haklarını kullanmaları, seçim gününün önemini ve değerini vurgulamaktadır. Bu adreslerde oy kullanacak liderler, seçim sonuçlarının sağlıklı bir şekilde belirlenmesine katkıda bulunacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Liderlerin Seçim Günü Oyunu Kullanacakları Adresler Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin