1. Haberler
  2. Spor
  3. Lille, Trabzonspor’dan Ayrılan Meunier ile İmzalıyor: Transfer Çok Yakın!

Lille, Trabzonspor’dan Ayrılan Meunier ile İmzalıyor: Transfer Çok Yakın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız futbol ekibi Lille, Trabzonspor’dan ayrılan Thomas Meunier ile anlaşmaya varmak üzere. Belçika basınında çıkan haberlere göre, Lille’nin Belçikalı oyuncu Meunier ile her konuda anlaşmaya vardığı ve 2 yıllık sözleşme için hazırlıklarını sürdürdüğü belirtiliyor. Meunier’in transferinin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor. Geçen sezon Trabzonspor formasıyla 19 maça çıkan Meunier, 1 gol atıp 7 asist yaparak takımına 8 gol katkısı sağlamıştı. Şubat ayında Dortmund’dan transfer edilen Meunier’in performansı, Lille yönetimini etkilemiş olacak ki kulüp, oyuncuyla 2 yıllık bir sözleşme imzalamak için hazırlıklarını tamamlamaya yaklaşıyor.

Belçika basınında yer alan habere göre, Thomas Meunier’in Lille ile anlaşmaya çok yaklaştığı ve transferin resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu belirtiliyor. Trabzonspor ile sözleşmesini feshederek ayrılan Meunier’in Fransız ekibiyle 2 yıllık bir sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor. Tecrübeli oyuncunun transferinin hızla resmiyet kazanması beklenirken, Lille’nin Meunier’i kadrosuna katmak için büyük bir istekle hareket ettiği gözlemleniyor. Meunier’in Trabzonspor performansı da transferde etkili olmuş olabilir zira Meunier, takımına 8 gol katkısı sağlayarak dikkat çekici bir performans sergilemişti.

Geçen sezon Trabzonspor formasıyla mücadele eden Thomas Meunier, 19 maçta 1 gol atıp 7 asist yaparak toplamda 8 gol katkısı sağlamıştı. Bu performansıyla Lille’nin dikkatini çeken Belçikalı sağ bek, Fransız ekibi ile 2 yıllık bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Meunier’in kısa sürede Lille ile resmi anlaşmayı imzalaması beklenirken, transferin hayırlı olması temennileri Trabzonspor camiasında dile getiriliyor. Fransız ekibinin Meunier’i kadrosuna katmasıyla birlikte ligdeki rekabetin artması ve oyuncunun kariyeri adına olumlu bir adım atması bekleniyor.

Lille’nin Trabzonspor’dan ayrılan Thomas Meunier ile 2 yıllık bir sözleşme imzalamaya hazırlandığı haberi Belçika ve Fransa futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Transferin kısa sürede netlik kazanması beklenirken, Meunier’in yeni kulübüyle başarılı bir işbirliği içerisine gireceği ve kariyerinde yeni bir sayfa açacağı öngörülüyor. Meunier’in Lille ile anlaşması, futbolseverler tarafından merakla beklenirken, Trabzonspor’un yeni transfer hamleleriyle boşalan yerleri dolduracağı düşünülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lille, Trabzonspor’dan Ayrılan Meunier ile İmzalıyor: Transfer Çok Yakın!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin