1. Haberler
  2. Spor
  3. Lionel Messi: “Dünya Kupası şampiyonluğu olmasaydı milli takımı bırakırdım!”

Lionel Messi: “Dünya Kupası şampiyonluğu olmasaydı milli takımı bırakırdım!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldız futbolcu Lionel Messi, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda ulusal takımı Arjantin’le şampiyon olamazsa milli takımı bırakacağını itiraf etti. Messi, MLS takımlarından Inter Miami’de kariyerine devam etmekte ve kariyeri hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Podcast programına katılan Messi, futbol kariyeri ve Dünya Kupası hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

36 yaşındaki futbolcu, futbol bilgisine yönelik eleştirilerin kendisini etkilemediğini belirtti. Eleştirilerin saygı çerçevesinde olduğu sürece sıkıntı olmayacağını vurguladı. Messi, Arjantin ile Dünya Kupası’nı kazanamamaları halinde milli takımı bırakacağını aktardı. Özellikle Fransa’ya karşı oynanan final maçından büyük keyif aldığını ve kaybetmeleri durumunda emekli olacağını ifade etti. Ayrıca emeklilik planları konusunda da konuşan Messi, performansının düşmesi veya keyif alamaması durumunda futbolu bırakacağını belirtti. Kendini iyi bir şekilde eleştirebildiğini ve oynamaya devam edip etmemeye karar vereceğini dile getirdi.

Bu sezon Inter Miami formasıyla 5 maça çıkan Messi, 5 gol ve 2 asistle oynadı. 30 milyon euro değerinde olan deneyimli futbolcu, performansına göre emekli olup olmayacağını belirleyeceğini söyledi. Messi’nin Dünya Kupası zaferi halinde devam etme planları olduğu ancak her şeyin performansa bağlı olduğu vurgulandı. Futbolu sevdiğini ve ne zaman bırakması gerektiğini bilen bir oyuncu olduğu açıklandı. Messi’nin kariyeri hakkında yaptığı açıklamalar, futbol dünyasında ve taraftarları arasında büyük yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lionel Messi: “Dünya Kupası şampiyonluğu olmasaydı milli takımı bırakırdım!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin