1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Lisede Silah Sesine Neden Olan Öğretmenin İlginç Çantası!

Lisede Silah Sesine Neden Olan Öğretmenin İlginç Çantası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Akat mahallesinde bulunan bir lisede dün öğleden sonra yaşanan olayda, okulda meydana gelen silah sesi paniğe neden oldu. Polis ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek okula gidip bilişim öğretmeni Serdar A.’yı gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde, öğretmen Serdar A.’nın ders esnasında öğrencileri sınıfta bırakıp tuvalete gittiği ve daha önceden hazırladığı çantasından silahı alarak okul müdürünün odasına gittiği belirlendi.

Müdürün odasında bulamayınca müdür yardımcısına silah çeken Serdar A., silahın tutukluk yapması sonucunda bir el ateş etti ancak kimse yaralanmadı. Çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilen öğretmen, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öğretmen Serdar A.’nın ifadesinde, 2 Ekim günü yaşanan bir toplantıda okul müdürünün kendisine küfür ettiğini ve tayin ettirmekle tehdit ettiğini öne sürdüğü belirtildi. Bu olayın ardından harekete geçtiğini ifade eden Serdar A., okulda ders sırasında bir süre müdürü bekledikten sonra müdür yardımcısının odasına gittiği iddia edildi.

Yapılan araştırmalarda, öğretmen Serdar A.’nın çantasından çıkanlar polis ekiplerini şaşırttı. Oyuncak tabanca, 3 bıçak, patates ve soğan gibi ilginç malzemeler çantadan çıkarıldı.

Olayın detaylarının netleşmesi ve soruşturmanın devam etmesiyle birlikte, Beşiktaş’taki lisede yaşanan bu olay çevredekileri ve öğrencileri ciddi şekilde tedirgin etmiş durumda. Yetkililer, yaşanan bu talihsiz olayın ardından güvenlik önlemlerini artırarak benzer durumların tekrar yaşanmaması adına gerekli adımları atmaya devam edeceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lisede Silah Sesine Neden Olan Öğretmenin İlginç Çantası!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin