1. Haberler
  2. Spor
  3. Liverpool, Barış Alper Yılmaz İçin Galatasaray’a 30 Milyon Euro Teklif Edecek!

Liverpool, Barış Alper Yılmaz İçin Galatasaray’a 30 Milyon Euro Teklif Edecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla performansıyla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosuna davet edildi. Turnuvada sergilediği performansla birçok takımın dikkatini çeken genç futbolcu için en büyük adayın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool olduğu konuşuluyor. Liverpool’un 30 milyon euro bonservis bedeli önermeye hazırlandığı belirtiliyor.

Ingiliz medyasında yer alan bir haberde, Barış Alper Yılmaz’ın Liverpool’un radarında olduğu ve transferi için 30 milyon euroluk bir bonservis bedelinin söz konusu olduğu iddia edildi. Aynı zamanda Arsenal, Tottenham ve West Ham United gibi Ingiliz kulüplerinin de Barış Alper Yılmaz’ı takip ettikleri ve Borussia Dortmund’un da ilgili olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz haçta Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olan İbrahim Hatipoğlu, Barış Alper’e gelen teklifleri reddettiklerini açıklamıştı.

Barış Alper Yılmaz, 2021-2022 sezonunda Galatasaray’a transfer olduktan sonra sarı kırmızılı formayla 108 resmi maçta yer aldı ve 20 milyon euro piyasa değeri bulunuyor. Bu maçlarda 11 gol atıp 14 asist yaparak takımına büyük katkı sağlayan genç futbolcu, dikkat çekici performansıyla Avrupa’nın dikkatini çekmeyi başardı. Liverpool’un ciddi bir şekilde Barış Alper Yılmaz’ı transfer etmeye yönelik adımlar attığı ve 30 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlandığı bilgisi yine medyada yer aldı.

Liverpool’un yanı sıra Arsenal, Tottenham ve West Ham United gibi Ingiliz kulüplerinin de genç futbolcuyu takip ettikleri ve Borussia Dortmund’un da ilgisi olduğu belirtiliyor. Galatasaray ise Barış Alper Yılmaz’ı gelecek vaat eden önemli bir oyuncu olarak gördüğü için gelen teklifleri reddetme konusunda kararlılıklarını koruyor. Barış Alper Yılmaz, performansıyla Avrupa futbolunda adını duyurmaya devam ederken, Liverpool’un transfer girişimlerinin nasıl bir sonuç doğuracağı ise merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Liverpool, Barış Alper Yılmaz İçin Galatasaray’a 30 Milyon Euro Teklif Edecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin