1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Londra’da Yaşayan Kadın, Sivas’tan Kangal Köpek Sahiplendi

Londra’da Yaşayan Kadın, Sivas’tan Kangal Köpek Sahiplendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Londra’da ailesi ile birlikte yaşayan bir kadın, güçlü ve büyük bir köpek sahiplenmeye karar verdi. Araştırma yapan kadın, Sivas’ın önemli markalarından biri olan ve dünyaca ünlü Kangal köpeğine ilgi duydu. Türkiye’deki arkadaşları aracılığıyla 2022 yılında yavru bir Kangal köpeği edindi.

Köpeğin adı ‘Pasha’ olarak belirlendi. Sahibi tarafından özenle büyütülen ‘Pasha’, 70 kilo ağırlığına ulaştı. Her gün beraber dışarı çıkan ve birlikte vakit geçiren sahibi ve ‘Pasha’nın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları ilgi görüyor. Kadın, Londra sokaklarında ‘Pasha’yı yanından ayırmıyor.

Kangal köpeklerinin güçlü ve büyük yapılarının farkında olan kadın, Türkiye’ye teşekkür ederek, ‘Pasha’nın Sivas ve Türk halkını temsil ettiğini belirtiyor. Günlük rutinlerini tamamen değiştiren ‘Pasha’nın sahibi, ona hayranlık duyduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade ediyor.

Kadın, ‘Pasha’ ile Londra’da popüler olduklarını ve sürekli ilgi gördüklerini belirtiyor. Herkesin ‘Pasha’ hakkında sorular sorduğunu ve fotoğraf çektirdiğini dile getiriyor. Türkiye’ye gitmeyi çok istediğini belirten kadın, özellikle Kangal köpeklerinin yurdu olan Sivas’a gitmek istediklerini söylüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Londra’da Yaşayan Kadın, Sivas’tan Kangal Köpek Sahiplendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin